dimarts, 30 de juny del 2015

Bon estiu!

Hui després de molts anys puc dir que ha sigut un dels millors cursos escolars. Encara ens queda algun claustre, curset i coordinacions, però ja sona la paraula vacances al meu cap!

Ha sigut un curs on he pogut conèixer a Carolina, Alba, Andrea i Anna a més de compartir amb Paula, Irene i Eila que també hem sigut les "substitutes" a l'Encarnació. No oblidant-me de les bones companyes que ja coneixia de totes les etapes, infantil, primària i secundària,  Marta, Mar, Teresa, Ma José, María, Merche, Larissa, Cristina, Elvira, Isabel, Anna M ...
I als "Fatimeros" com bé ells es diuen...he viscut un curs també que recordaré sempre, he tingut molt bona acollida per part de tots, equip directiu Modesto, Ana M i Don José Luís, secretaria Júlia, companyes d'Infantil, Primària i Secundaria. No vaig a nomenar a tots per evitar que se m'oblide cap nom i s'ho prenguen a mal (encara que no crec ;) )
Gràcies per donar-me esta oportunitat i confiar en mí!

Ha sigut un bon curs, ara toca descansar, recarregar energies i gaudir de les vacances i la bona música! Si necessiteu qualsevol cosa, ja sabeu on i com trobar-me!
Bon estiu a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada